GOCA I DARA SU VOLELE ŽESTOKE MOMKE: Toliko sam ga VOLELA da sam bila spremna i da UBIJEM zbog njega!

Autor:

Zabava

06.12.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devedesete godine su bile poznate po klanovima i kriminalu, a naše pevačice nisu mogle da im odole.

GOCA I DARA SU VOLELE ŽESTOKE MOMKE: Toliko sam ga VOLELA da sam bila spremna i da UBIJEM zbog njega!

Foto: ST/V.Lukić/Instagram/darabubamara_official

Pevačice su 90-tih godina često birale "opasne" momke za svoje izabranike, a mnogi od njih su završili tragično.

Srpska estrada se godinama povezuje sa klanovima, jer su upravo oni bili gosti na splavovima gde su tada nastupale pevačice.

Jedna od ovih pevačica jeste Goca Božinovska koja je bila sa poznatim Zoranom Šijanom, sa kojim ima sina Mirka Šijana. Goca je bila ludo zaljubljena u Zorana a svojevremeno je otkrila i zašto joj je baš on zapao za oko.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Goca Božinovska

 

- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio - pričala je Goca.

Republika

Foto: printscreen

Goca Božinovska i Zoran Šijan

 

Božinovska je ispričala da je uvek bila upućena u Zoranov život, te se uvek dobro snalazila kada im je dolazila policija u kuću.

- Nisam tremaroš, a Zorana sam toliko volela da sam bila spremna na sve. Da mi je dao pištolj i rekao: „Sad, kad ovi uđu, ti pucaj - bez razmišljanja bih to uradila. Zoran je često i svojim drugovima pričao o mojoj hrabrosti i snalažljivosti. Znao je da kaže: „Kad bih rešio da opljačkam banku u Švajcarskoj, nikoga od vas ne bih poveo, samo bi Goca išla sa mnom!"

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

 

Zoran je ubijen 1999.-te godine kada je imao samo 35 godina.

Takođe, još jedna pevačica sa estrade je povezivana sa "opakim" momcima a to je Dara Bubamara. Dara je naipre demantovala navode da je u vezi sa Lazarom Dugalićem zvanim Laki. Dara i Laki su bili u vezi pet godina, nakon čega su stupili u brak koji je trajao samo šest meseci.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dara Bubamara

 

Bubamara je priznala da je u vezi sa Lakijem tek kada je čula da je završio u istražnom zatvoru. Naime, Lazar je uhapšen jer je bio umešan u poslove nemačke i austrijske auto-mafije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading