I DALJE PRIČAM SA DŽEJOM! Kum pokojnog pevača ne prihvata gubitak: JOŠ GA PIĆE ČEKA NA STOLU!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

06.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Džej Ramadanovski napustio nas je pre godinu dana, a njegov prijatelj i kum Rule ne krije da još uvek pati za njim.

I DALJE PRIČAM SA DŽEJOM! Kum pokojnog pevača ne prihvata gubitak: JOŠ GA PIĆE ČEKA NA STOLU!

Foto: youtube.com/printscreen/republika.rs

Klavijaturista Džeja Ramadanovskog, koji mu je od dugogodišnjeg saradnika postao najbolji prijatelj i kum, Zoran Jagodić Rule već godinu dana se ne miri sa činjenicom da pevača nema. On u razgovoru za Srpski telegraf otkriva da i dalje priča sa drugom, te da mu još zove piće u nadi da će se pojaviti na vratima picerije u kojoj su zajedno provodili vreme.

Republika

Foto: Republika.rs

Rule o Džeju

- Proletelo je godinu dana, stalno sam u kontaktu sa Andrijanom i ne mogu da verujem da ga više nema. I dalje mu ostavimo piće u njegovoj omiljenoj piceriji, u kojoj je danonoćno sedeo. Nikad ga nećemo zaboraviti, njega i tu njegovu energiju, takav se neće ponoviti. Svemu je davao tu harizmu posebnu. Kad god pogledam u mural na Dorćolu kao da ga čujem, pa pitam: "Gde si Džeki, šta ćeš da popiješ" - priča muzičar za Srpski telegraf i portal Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: A. Nalbantjan

Dorćol se oprostio od Džeja

- Mural je tu urađen jer je on tu na ulici odrastao i, kao mali, lupao u bubnjeve, tražio ljudima da mu kupe čokoladicu životinjsko carstvo. I tu iz kafića su mu i kupovali, on je to pamtio i uvek se u taj kafić vraćao... Bila je to kafana, pa bilijar klub i sad evo picerija. Svi su Džeja voleli, Dorćol nije Dorćol bez njega!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Lukas izbacio pesmu o Džeju:

Godina ode, ali nedelja nikad da prođe

Aca Lukas juče je objavio novu pesmu "Opet je danas nedelja", koju je posvetio pokojnom Džeju Ramadanovskom. Dan pred godišnjicu smrti legendarnog pevača Lukasova dirljiva balada ugledala je svetlost dana.

- Opet je danas nedelja i svi su tu, kao nekada. Nedeljom pijem jer tako mi dođe, godina ode, ali nedelja nikad da prođe - deo je teksta ove pesme s posvetom u kojoj Aca koristi naslovne stihove i drugih Džejovih pesama, osim "Nedelje".

Inače, da podsetimo, Džej je prošle godine preminuo upravo u nedelju.

 

Džejov kum za naš list otkriva da njihovi zajednički prijatelji dolaze iz inostranstva da bi obišli Džejovu večnu kuću.

- Prijatelji iz Amerike i Nemačke često dođu i vodim ih na groblje, kod njega. Često se setimo brojnih anegdota, onog njegovog čuvenog: "Lutko, kakva si, za Milano, kao da si sišla sa modne piste!" Pričam s njim kad odem na groblje, ova situacija mu se ne bi svidela. Ne bi podneo što mu umiru kolege. Otišao je tad, negde u prvom talasu korone. Sećam se, videli smo se na 25. maju, rekao je: "Šta je ovo, gde ide ovaj svet..." Pazio se, čuvao, malo je gde i išao tada - zaključuje za naš list kum pokojnog folkera.

Inače, danas se navršava tačno godinu dana bez Džeja Ramadanovskog, koji preminuo 6. decembra 2020. u 56. godini usled zastoja rada srca. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde mu je u subotu porodica dala pomen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading