MARIJA ŠERIFOVIĆ BESNA! Pevačica PROGOVORILA o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika: SVE JE LAŽ!

Autor:

Zabava

04.12.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se oglasila nakon navoda da je ona razlog razvoda Saleta Tropika i Jovane Pajić.

MARIJA ŠERIFOVIĆ BESNA! Pevačica PROGOVORILA o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika: SVE JE LAŽ!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kako je juče javnost ostala šokirana vešću da se jedan od kako se mislilo najskladnijih parova na estradi, Jovana Pajić i Sale Tropiko razvode, još veći šok je nastao kada je navodno otkriven razlog njihovog kraha braka i ljubavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić se razvode

Naime, spekulisalo se da je za sve kriva ni manje ni više nego Marija Šerifović. Navodno je Saletu smetalo druženje nje i supruge Jovane, te su odlučili da prekinu agoniju i stave tačku na brak. Ovim povodom se oglasio i Sale koji je zamolio sve da ne upliću druge ljude i njegove i Jovanine privatne probleme, te jasno naglasio da Marija Šerifović nema nikakve veze sa ovakvom odlukom poznatog para.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/N. PANČIĆ

Umešanost Marije Šerifović u razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika

Ubrzo nakon toga, oglasila se i Šerifovićeva koja je rekla da ne razume iz kog razloga je ljudi povezuju sa ovakvim stvarima, te da su sve priče koje se odnose na njenu navodn umešanost u razvod prijateja, neistinite.

- Želim da demantujem sve i da naglasim da je to potpuna laž i izmišljotina, ne znam koji je cilj svega toga - napisala je Marija, koja je zatim postavila i objavu Saleta Tropika, koji takođe govori da Marija ni jednog trenutka nije kriva za razvod njega i Jovane Pajić.

Republika

Foto: instagram.com/greenoffice

Sale Tropiko o Mariji Šerifović

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading