VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Isplivali svi detalji KRŠTENJA malog Šijana, a evo ko se na iznenađenje svih nije pojavio!

Autor:

Zabava

29.11.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i Bojana Rodić juče su, 28. novembra, krstili sina Zorana Šijana, a na slavlju je pristvovao veliki broj prijatelja, ali i kolega sa estrade.

VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Isplivali svi detalji KRŠTENJA malog Šijana, a evo ko se na iznenađenje svih nije pojavio!

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Mirko Šijan i Bojana Rodić juče su, 28. novembra, krstili sina Zorana Šijana, a na slavlju nakon svetog čina okupili su porodicu i prijatelje.

Naime, Bojanini roditelji Bogdan i Danijela, kao i sestra Nataša, bili su jedni od najveselijih, što se moglo videti na objavama sa proslave kojoj su prisustvovale i mnoge Rodićkine drugarice, kao i Gocine prijateljice poput Zlate Petrović, koja je svojim vokalnim sposobnostima dovela atmosferu od usijanja.

Međutim, mnogima je zapalo za oko, da na snimcima nije bilo Bogdane i Veljka. Da li se Bogdan i Veljko zaista nisu pojavili, ili kamera nije uspela da snimi baš sve kadrove ostaje da vidimo, ali ukoliko je to zaista istina, evidentno je da ova je možda došlo do zahlađenja u odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading