MARIJA KARAN POKAZALA NOVOG FRAJERA, DEVOJKE ĆE ODLEPITI ZA NJIM: Glumica zablistala u njegovom društvu! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan nakon skadnala sa Vladanom Balabanom zablistala kraj drugog muškarca.

MARIJA KARAN POKAZALA NOVOG FRAJERA, DEVOJKE ĆE ODLEPITI ZA NJIM: Glumica zablistala u njegovom društvu! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Glumica Marija Karan se šestog novembra susrela sa  neprijatnom situacijom, jer su mediji saznali da se sukobila sa njenim izabranikom, nakon čega je on navodno fizički nasrnuo na nju, ali mu ni ona nije ostala dužna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija, a na mestu suvozača njen dečko. Nakon toga se dosta spekulisalo kako će se dalje odvijati njihov slučaj, a onda je Karanova odlučila da se potpuno povuče iz javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Međutim, danas su mediji saznali da se prestonici pojavio njen bivši suprug koji je došao da joj pravi društvo. Naime, Marija je bila u braku sa producentom iz Holivuda Džoelom Lubinom, a njihova ljubav trajala se do 2014. godine, kada se glumica odlučila da se vrati za Srbiju, a kako su mediji saznali, on je odlučio da se pridruži bivšoj, nakon što je čuo šta joj se desilo sa partnerom Vladanom Balabanom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

No, glumicu izgleda ne zanima to što je njen bivši najavio dolazak u Beograd, pa je svima na Instagramu pokazala novog frajera. Iako se ne zna tačno da li je između Marije i novog dečka došlo do nečega više od prijateljstva, ali definitivno da je glumica pored njega zablistala. 

U pitanju je Igor Lukić, inače modni stilista, koji je sa Marijom objavio fotografiju, na kojoj su svi primetili koliko su bliski. 

Republika

Foto: instagram.com

Marija Karan i Igor Lukić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading