KIJA PROGOVORILA O AFERI SA GRADONAČELNIKOM BANJA LUKE: Jedan političar me koristi da bi UNIŠTIO Draška! (VIDEO)

Autor: ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Zabava

26.11.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon fotografija na kojima je sa političarem Draškom Stanivukovićem, Kristina Kockar tvrdi da je sve to urađeno planski, ali da njoj to ne ide u prilog, kao Tanji Savić, za koju je čula da joj odgovara da se vrti takva priča

KIJA PROGOVORILA O AFERI SA GRADONAČELNIKOM BANJA LUKE: Jedan političar me koristi da bi UNIŠTIO Draška! (VIDEO)

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic

Mediji već danima bruje o romansi Tanje Savić i Draška Stanivukovića, a pre toga planula je vest da je političar u ljubavi s Kristinom Kockar. Sve to su pratile zajedničke fotografije napravljene na crnogorskom primorju, a Kija sada za Republiku otkriva šta stoji iza njene navodne afere s mladim političarem.

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar

 


- Najviše me je pogodio novinski naslov i priča da sam namestila gradonačelnika Banjaluke koga pre niko nije znao. Tekst zvuči kao da je neki PR nekog političara to pisao, znam kako se piše o meni kad me napadaju kolege. Ubeđena sam da je to politički namešteno, ali on mi se kleo, pa i skoro, pre neki dan, da ne stoji iza toga. Možda on i ne zna za to, možda je neko umesto njega hteo da mu popravi imidž, pa mene da okrivi - priča Kija, aludirajući na njegove političke protivnike i dodaje:


- Draško i ja jesmo u kontaktu, kao prijatelji, ali ništa preterano, ima drugih ljudi koji mi mnogo više šalju poruke.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar

 


Pevačica je na snimanje jedne emisije došla dan nakon Tanje Savić, koja
je uspela da izbegne medije, a na pitanje da li je zapravo ciljano
izbegla susret tvrdi:


- Ne! Imala sam snimanje svoje pesme i nisam mogla da dođem kad i ona. Stvarno ne poznajem Tanju Savić. Ja nemam nikakav problem s njom. Zašto bih ja imala problem?! Pa ja sam jedina koja priča o svemu i demantuje, drugi ćute da bi bili u medijima i ostavili prostora da se pita o tome. Zato što ja nemam putera na glavi ne bojim se nikog i mogu da kažem istinu. Privatno sam juče čula da Tanji odgovara da se vrti ta priča, a ona da stane pred sve okupljene medije, mislim da se ne bi snašla i zato i beži od vas - ispričala je Kija. 

 

BONUS VIDEO: 

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA: Bilo mi je simpatično da me povezuju sa Draškom, ali ne želim to!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading