POSLE SKANDALA, SREĆU PRONAŠLA U NJIMA! Tanja Savić pokazala s kim provodi vreme, a nije GRADONAČELNIK u pitanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić se na sve načine trudi da pobegne od skandala, te joj ovih dana glavnu okupaciju predstavljaju sinovi i posao, dok je aferu sa Draškom totalno bacila u drugi plan.

POSLE SKANDALA, SREĆU PRONAŠLA U NJIMA! Tanja Savić pokazala s kim provodi vreme, a nije GRADONAČELNIK u pitanju! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Nakon skandala, posle kojeg je pod konstantnom lupom javnosti, pevačica Tanja Savić u poslednje vreme posvećena je isključivo svojim sinovima i poslu, te je sada pokazala ko joj pravi društvo, a na iznenađenje svih ne radi se o kontroverznom gradonačelniku Drašku.

Pevačica je proteklih dana objavila fotografije iz manastira Tumane u kom je bila sa sinovima Maksimom i Đorđem, a sada je pokazala, da kada nije s decom, uživa u društvu popularne blogerke. 

Tanja se, naime, fotografisala sa malom blogerkom koju na instagramu svi poznaju pod nadimkom "kućna devojčica" i pokazala kako se zabavljaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading