DEČKO JE DEBIL: Marina Visković bez dlake na jeziku progovorila o raskidu, pa šokirala sve izjavom! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković često aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim brojnim fanovima neguje iskren i prirodan odnos, a ovog puta je na pitan je njene obožavateljke osula palju po momku, zbog čega se stiče utisak, da je poznmata pevačica na neki način ogorčena na pripadnike jačeg pola.

DEČKO JE DEBIL: Marina Visković bez dlake na jeziku progovorila o raskidu, pa šokirala sve izjavom! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Opšte je poznato da je Marina Visković često aktivna na drušvenim mrežama i da voli da odgovara na pitanja svojih fanova, bez zadrške, a ovog puta je svojim odgovorim, svima stavila do znanja, da je u neku ruku očigledno ogorčena na određenu grupu muškaraca.

 

 

Naime, nju je devojka upitala za savet, tačnije šta da radi sa dečkom koji je raskinuo sa njom jer je neiskusna, a uz to je dodala i da ga je zavolela. Marina je na ovo pitanje kao iz topa odgovorila

Ma izvini, ali dečko je debil – oštro i kratko je odgovorila pevačica.

Foto: printscreen

Marina Visković Instagram

Podsetimo, Marina je u poslednje vreme često aktivna na društvenim  mrežama, gde svoje brojne pratioce redovno počasti sa nekom fotkom iz teretane, a komentari se samo nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading