JAVNOST U STANJU ŠOKA! Ovo o Lei Kiš niko nije znao, poznata voditeljka je bila među prvim ženama, koje su se odlučile na taj podvig!

Autor:

Zabava

22.11.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Kiš je jedna od retkih dama sa estrade, koja pored bogate karijere , može takođe da se pohvali činjenicom da je fakultetski obrazovana, a malo ko je znao da je bila student, čak i na Bogoslovskom fakultetu.

JAVNOST U STANJU ŠOKA! Ovo o Lei Kiš niko nije znao, poznata voditeljka je bila među prvim ženama, koje su se odlučile na taj podvig!

Foto: printscreen

Voditeljka Lea Kiš svoje prve novinarsked korake je načinila sa čak 15 godina, a do tada u ovoj branši niže samo uspehe, a kako je već godfinama prepoznatljivo TV lice, začuđujuće je to što mnogi nisu znali pojedine detalje iz njene biografije.

Naime, Lea Kiš je jedna od retkih dama sa estrade, koja pored bogate karijere , može takođe da se pohvali činjenicom da je fakultetski obrazovana. 

Foto: printscreen

Lea Kiš je studirala Bogoslovski fakultet

Lea je završila Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu, magistrirala komunikologiju, ali i doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti, ali ono što niko nije znao o njoj jeste da je voditeljka svojevremeno bila student Bogoslovskog fakulteta, koji je upisala isključivo po svojoj želji, a zapanjujuće je to što je bila čak među prvim ženama, koje su se odlučile na taj podvig.

Bila sam jedna od prvih žena koja je upisala Bogoslovski fakultet Srpske Pravoslavne Crkve tih devedesetih godina, i na to sam veoma ponosna - rekla je Lea za "Grand Online".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Darija

22.11.2021 15:26

Kupila doktorat kod pijane profesorke Fakulteta dramskih umetnosti Dragane...Zvala je u svoje emisije na Pinku... Uzas!