DA LI TI JE POTREBAN JEDAN ILI DVA MUŠKARCA DA BI BILA ZADOVOLJNA? Voditelj žešće ponizio Teu Tairović, a evo kako je ona reagovala!

Autor:

Zabava

22.11.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović vešto pokušava da izbegne pitanje u emisijama na temu njenog kućnog snimka, ali ovog puta ju je voditgelj žešće izbacio iz takta, nakon čega je pevačica demonstrativno napustila emisiju.

DA LI TI JE POTREBAN JEDAN ILI DVA MUŠKARCA DA BI BILA ZADOVOLJNA? Voditelj žešće ponizio Teu Tairović, a evo kako je ona reagovala!

Foto: printscreen

Pevačica Tea Tairović je već neko vreme pod lupom javnosti, zbog privatnog snimka koji je ugledao svetlost dana, bez obzira što se atraktivna plavuša nije mnogo obazirala na tu neptijatnost, koja je zasigurno obeležila njenu karijeru, ona ipak ne može da pobegne od prošlosti.

Naime, Tea je doživela neprijatnost kada ju je voditelj tokom emisije pitao za eksplicitni snimak koji je pre nekoliko meseci ugledao svetlost dana, ta tema ju je vidno pogodila, te nije želela da se osvrće na tu temu, a da stvar bude još gora, voditelj je bio uporan, što je rezultiralo njenim odlaskom iz emisije.

Foto: printscreen

Tea Tairović napustila emisiju

- Izbacila si pesmu, i onda se desio skandal. Isplivao je tvoj snimak, kako se osećaš tad? - glasilo je pitanje.

Ja sam potekla iz ove kuće i ako mogu da te zamolim bez nekulturnih pitanja. Ja sam pre svega čovek, nisam vreća za udaranje medijima i voditeljima i idemo dalje Nemam komentar? - odbrusila je Tea.

- Zašto nemaš - nastavio je voditelj.

Tako nemam. Zato. Imam pravo da nešto ne prokomentarišem. Ako mogu da te zamolim bez neprijatnih pitanja, jer ja ovde dolazim u svoju kuću - rekla je vidno izrevoltirana Tea.

- To je Severinin fazon, ona nikad nije želela ništa da komenariše - rekao je voditelj.

- Uopšte neću da se nastavljam - besnela je Tea.

Tada je voditelj ponovo ponovo izrevoltirao pitanjem Tairovićevu.

Foto: printscreen

Tea Tairović se posvađala sa voditeljem

- Da li ti je potreban jedan ili dva muškarca da bi ti bila zadovoljna? - pitao je Medić, na šta je Tea odgovorila "Hvala lepo" i napustila emisiji "Grand Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading