VUČIĆ ODJAVIO PROVOKATORKU SA N1: Da neko ne pomisli da sam se uplašio tih velikana, Đilasa i Aide Ćorović!

Autor: Republika

Vesti

22.11.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno je odgovorio novinarki N1 na konferenciji na medije nakon obeležavanja početka radova na deonici Novi Sad-Kelebija da u okviru projekta brze pruge Beograd-Budimpešta.

VUČIĆ ODJAVIO PROVOKATORKU SA N1: Da neko ne pomisli da sam se uplašio tih velikana, Đilasa i Aide Ćorović!

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

- Da neko ne pomisli da sam se uplašio tih velikana, Đilasa, Aide Ćorović, i ovog tajkuna što je hteo da gradi hidroelektranu, a danas je borac za ekologiju. Neki ljudi vole da grade i rade, neki da ruše. Ja spadam u ove prve - rekao je predsednik Srbije.

On je objasnio da nije prisustvovao početku radova na izgradnji metroa u Beogradu, jer je već imao zakazan događaj u Novom Sadu.

- Svakako ću ići u narednim danima - podvukao je Vučić.

Predsednik Srbije ocenio je da su protiv izgradnje metroa protestvovali oni koji se po "ceo dan dosađuju".

- Ova se sa gađanja jajima murala prebacila na Makiš, onaj drugi ne zna koga da kandiduje, treći ne zna kako da prevari svog partnera, ne znaju šta drugo da rade i onda se skupljaju svaki dan, a pošten narod mora da radi - rekao je Vučić i upitao političke protivnike: 

- Što niste bilo šta izgradili? Što niste izgradili makar jedan jedan auto-put, a ne 10 koliko sada gradimo?! Najlakše je pronalaziti manu svakome, to može svako. Umesto što smetaš nekome ko radi, radi ti nešto, pokaži da si sposoban da ti nešto stvoriš. Ali, neće nas zaustaviti u borbi za napredak Srbije da napravimo stvari koje smo propustili u prethodnim decenijama, jurićemo u budućnost. Pravo ka cilju koji smo postavili - napredna, uspešna i pobednička Srbija - rekao je Vučić.

Kada je reč o borbi protiv korone, Vučić je ocenio da su brojke bolje nego što su bile.

- Ne razmišljamo o novim merama. Očekujem bolju situaciju u narednih sedam ili deset dana - kazao je šef države odgovarajući na pitanje o kovid-propusnicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simic Dusica

22.11.2021 20:13

Ništa nisu gradili samo su pljačkali,ovo je za njih veoma bolno.

Odgovori 10 10