DARA BUBAMARA SE UDAJE ZA MILIONERA: Evo ko je NOVI DEČKO pevačice! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara našla je dečka milionera, a njoj izuzetno prija njengova pažnja i bankovni račun.

DARA BUBAMARA SE UDAJE ZA MILIONERA: Evo ko je NOVI DEČKO pevačice! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

 

Pevačica Dara Bubamara nedavno je uhvaćena u emisiji ,,Paparaco lov" sa kime provodi dane. Dosta se spekulisalo i sa kime atraktivna Novosađanka živi u luksuznom delu Beograda, na Dedinju, te su pratili svaki njen korak. Kao što smo imali prilike da vidimo, Dara uglavnom ide po sina Kostu u školu, nakon čega se vraća u stan i ide dalje da obavlja svoje obaveze. 

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dara Bubamara paparaco lov

 

I taman dok su mnogi mislili da Dara nema novog dečka, u medijima se pojavila informacija da će pevačica uskoro stati na ,,ludi kamen". Naime, kako izvor otkriva, Darin novi dečko joj izuzetno prija, a ono što vrlo često radi, jeste da šalje privatan avion po nju u Pariz.

Darin novi dečko je baš čovek za nju, našli su se nekako – objašnjava izvor i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official,

Dara Bubamara Instagram

 

Prija mu u svakom smislu, a posebno mu se dopada što je sama stekla bogatstvo i što nikad nije čekala da joj neko nešto završi ili kupi. Zato joj i ugađa, pa kad je u Francuskoj, pošalje po nju privatni avion čisto da provedu vikend zajedno. Dari pak baš prija što je on tamo jer je s prvim mužem Milanom živela u Parizu i obožava i Francuze i taj deo Evrope. Ma mnogo im je lepo, Ovaj čovek je zreo, nema tenzija i ne sputava Daru. Nema kod njega ljubomore i ludila kao što je to bilo s Tonijem koji je ipak mlad i neiskusan i to je Daru na kraju ugušilo. Sa novim dečkom nema tih problema, a kako se on sprema da je zaprosi, ne bi me čudilo da Dara pristane. Videćemo šta će biti – završava  izvor za Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
vlado

22.11.2021 09:17

da je odvede tamo daleko, ako je moguce

Odgovori 16 1
Sale

22.11.2021 11:48

Pun džak para i ženim Daru Bubamaru... ma daj bre

Odgovori 15 1