POSLEDNJE REČI MARINKA ROKVIĆA TERAJU SUZE NA OČI: Evo šta je pevač poručio pre nego što je IZDAHNUO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić preminuo je iznenada nakon duge i teške bolesti, a sada je otkriveno i koje su njegove poslednje reči bile.

POSLEDNJE REČI MARINKA ROKVIĆA TERAJU SUZE NA OČI: Evo šta je pevač poručio pre nego što je IZDAHNUO! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Pevač Marinko Rokvić iznenada je preminuo nakon duge i teške bolesti, a njegova porodica i dalje je zavijena u crno. Rokvić je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u pratnji prijatelja, kolega i porodice. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika/O. Bogadnović

Marinko Rokvić sahrana

 

Marinko je imao poslednju želju, da dane pred smrt provede u porodičnoj kući na Košutnjaku, što su mu i ispunili. Sada je otkriveno i koje su poslednje reči bile koje je Marinko izgovorio pred smrt. 

 

 

Nije mu bilo lako da govori jer je bolest bila kao neman, ali je Marinko našao poslednji atom snage – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

 

Zamolio ih je obojicu da ostanu skromni, složni i da se uvek nađu jedan drugom. Posebno ih je zamolio da brinu o majci i da svojoj deci pričaju kako ih je deda voleo više od ičega na svetu. Naglasio im je da i sa polubratom ostanu uvek u dobrim odnosima jer krv nije voda, a na kraju svima ostaje samo porodica. Obojici se i zahvalio što su bili divni sinovi na koje je ponosan i što ga nikad nisu brukali ili izneverili. Rekao im je i da čuvaju svoje supruge i decu i da ih nauče da je porodica najvažnija. Zamolio ih je i da mu oproste ako ih je nekad uvredio ili možda bio previše strog pravdajući se da je to bilo iz najbolje namere. Nikola i Marko su jedva izdržali, nisu hteli pred njim ni suzu da puste jer je i on bio nasmejan dok je trpeo najgore bolove, ali čim su izašli iz sobe gde je pevač ležao, jecali su obojica. Mnogo im je teško, mlad je Marinko otišao, mogao je još da živi… Međutim, sudbina je surova, a život mora da ide dalje koliko god da je teško – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading