SAMO HEROIN NISAM PROBAO! Đorđe David progovorio o porocima: SVAKA SMRT JE IZAZIVALA BOL!

Autor:

Zabava

21.11.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Đorđe David progovorio je o porocima i priznao šta ga je navelo da se izvuče iz kandži droge.

SAMO HEROIN NISAM PROBAO! Đorđe David progovorio o porocima: SVAKA SMRT JE IZAZIVALA BOL!

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Đorđe David

Roker i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David progovorio je o porocima, te priznao da je sa svim i svačim dolazio u kontakt, ali da samo nikada nije probao heroin. On je naglasio kako je nakon porodične tragedije, kada je ostao bez oca, upao u loše društvo. Pokojni otac mu je, inače, bio veliki uzor, odnosno model kako bi muškarac trebalo da izgleda i zvuči, pa je njegov gubitak veoma teško podneo, ali je zahvaljujući odgoju ipak uspeo da pronađe izlaz iz pakla poroka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Đorđe David o drogama

- Kad izgubiš idola u tim godinama, nepunih 14, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno i kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima što su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika, i svaka smrt je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu kad sam se opredelio za čist način života - ispričao je roker za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading