ZAVIRITE U GRAĐANSKO VENČANJE TAMARE ĐURIĆ! Glamur, sjaj i luksus OČARALI sve zvanice, a evo kako je sve IZGLEDALO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike.rs vam prenosi uživo atsmoferu sa građanskog venčanja koje je održano u jednoj svečanoj sali u Beogradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Građansko venčanje Tamare Đurić

Bivša voditeljka Zadruge i učesnica pomenutog rijaliti programa,Tamara Đurić u subotu  je uplovila u bračnu luku, a to je bio uvod u vikend prepun slavlja i zabave, koji je uključivao gala proslavu i svečanu večeru za njene najbliže zvanice.

Nakon intimne ceremonije gde su Tamara i Nikola jedno drugom izgovorili sudbonosno "DA ", usledilo je građansko venčanje u prestoničkom lokalu "Dva Jelena", na kojem su na zahtev mladenaca prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelj.

Sjaj i glamur su preovladali na ovom intimnom slavlju, a novopečeni mladenci, nisu skidali osmeh sa lica, ali opet starleta se odlučila da sve bude intimizirano, i zbog koronavirusa. Zasigurno je da će ovo venčanje biti svrstano u jedno od do sada najupečatljivijih, što zbog luksuza koji je obeležio ovo venčanje, ali i zbog činjenice da je svaki detalj bio na svom mestu, a mi možemo samo im poželimo svu sreću. 

Ekipa Republike.rs vam prenosi uživo atsmoferu sa građanskog venčanja koje je održano u jednoj svečanoj sali u Beogradu, gde je upriličeno i svadbeno veselje, a zvanice među kojima su bili samo bliži prijatelji i porodica su uživali u svečanoj gala proslavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nele

23.10.2021 17:12

Nema sta, vidi se po atmosferi i facama mladenaca da ce to biti srećan i skladan bark 😂😂😂