TOPALKO OSIM ĆERKE ULOŽIO I U ŽENU: Isplivala fotografija pevačeve supruge pre plastičnih operacija, NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Topalović Topalko ne štedi pare kada je njegova ćerka Helena u pitanju, a sada je isplivala fotografija njegove žene koja pokazuje da Topalko itekako ulaže u svoju suprugu, koja je promenila lični opis otkako je njen suprug postao poznat.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Milan Topalović Topalko uložio u ženu

Pevač Milan Topalović Topalko, u žiži je javnosti ponajviše zbog ćerke Helene Topalović, koja je privlači veliku pažnju medija i neretko puni naslovnice, a sada je pažnju privukla i pevačeva supruga Vesna.

Naime, Topalko je velike sume novca uložio u izgled ćerke, te ona važi za jednu od najpoželjnijih sa javne scene, a mnogi su se razočarali nakon objave da je i ona stala na ludi kamen.

Topalovićeva supruga se retko pojavljuje u javnosti, a mnogi je pamte iz perioda kada je bila podrška svom mužu u muzičkom takmičenju. Sada je isplivala fotografija Vesne nekada i sad, a iz komentara se jasno vidi da je javnos šokirana ovom transformacijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vekosava

23.10.2021 16:13

BOŽE UZMI CIGLU AL PAZI DA NE PROMAŠIŠ

ddd

24.10.2021 09:37

Još da nađe nekog da je uda...