NI MAJKA JE NE BI PREPOZNALA!? Marina Visković preterala sa BOTOXOM, isplivala slika pevačice pre SVIH estetskih korekcija! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina visković se već neko vreme nalazi na udaru korisnika društvenih mreža da je totalno izmenila lični opis

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Marina Visković preterala sa korekcijama na licu

Pevačica Marina Visković je više od decenije prisutna na javnoj sceni, a od početka karijere se znatno promenila. Pevačica nije protivnik plastičnih operacija o kojima otvoreno priča, pa je, kako je i sama izjavila, na sebi promenila sve što je želela.

Naime, ona je pre nego što je dospela u žižu javnosti izgledala potpuno drugačije u odnosu na ono kako je ovih dana znamo. Fatalna brineta nikad nije krila kao većina njenih estradnih koleginica, tajnu njenog izgleda, ali mnogi smatraju da se malo zaigrala sa odlaskom kod plastičara.

Poznato je da estradne ličnosti zbog prirode poslala ulažu sve napore da izgledaju izvanvredno, ali Marina Visković se u poslednje vreme nalazi sve više na stubu srama, zbog brojnih estetskih korekcija, te je mnogi razjareni fanovi često besramno napadaju, nazivajaću je "Đanijevom ženom Slađom", aludirajući na to da se pevačica izobličila od operacija.

 

 

Na fotki iznad, je Marinina slika sa početka karije,a skroz desno njeno poslednje izdanje, nakon svih operacija kojima se podvrgla, pogledajte sliku, pa procenit sami, da li je pevačica bespotrebno preterala u odlascima kod plastičnog hirurga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Car

21.10.2021 14:17

Kao da su je pcele izujedale