KAD SE SKINULA NASTAO MUK! Ceca Ražnatović ODUVALA sve prisutne OVIM stajlingom, muškarcima nije bilo SVEJEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović iz emisije u emisiju, sve više iznenađuje gledaoce, ali i kolege. Tako je bilo i ovog puta kada se Srpska majka pojavila u kombinaciji, od koje dah zastaje

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović je sve oduvala stajlingom

Svetlana Ceca Ražnatović, dovedeno je kao član žirija na mesto Jelene Karleuše, a iako su mnogi bili skeptični povodom njenog dolaska u najpopularniji muzički program, ona je itekako pokazala da zaslužuje da bude tu, a osim dobrih šala, zanimljivih rasprava sa kolegama, pevčica je sve oduvala i svojim stajlinzijima, koji su iz emisije u emisiju, sve više vatreniji.

Ražnatovićka se i juče pojavila na snimanju "Zvezda Granda", ali je na samom dolasku zabrinula mnoge jer je bila "zamotana" u crni kaput. Međutim, kad se skinula nastao je muk u studiju. Svi su bili oduševljeni njenim izgledom, a posebno umerenom haljinom, koja na dobar način pokazuje sve njene obline na lep način.

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović na snimanju "Zvezda Granda"

Podsetimo, nova sezona muzičkog programa "Zvezda Granda", počela je 18. septembra sa Cecom, kao novim članom, a od tada je gledanost enormno porasla, jer je folk diva totalno donela jednu novu energiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
gimi

19.10.2021 07:25

Srpska majka ahahahhah, a svaler albanac

Odgovori 42 13
Zec

19.10.2021 08:36

Ona je baba i izgleda kao baba. I sve je ružnija.

Odgovori 27 9
Stefa

19.10.2021 09:12

Ne možete od babe praviti devojku. Baba je baba.

Odgovori 25 9
Sandra

19.10.2021 10:06

Ma idi..Popadali u nesvest.

Odgovori 25 6