ŠOK U PREMIJER LIGI: Golmanu dijagnostikovan RAK, oglasio se klub! (FOTO)

Autor:

Sport

19.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Engleske! Golmanu Noriča, Danijelu Bardenu je dijagnostikovan rak testisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Noriča

Premijerligaš je obavestio javnost o situaciji u kojoj se našao njihov član, a Barden je poručio da od samog starta borbe razmišlja pozitivno.

- Početna dijagnoza za mene je bila pravi šok. Dobra stvar jeste to što smo rano shvatili bolest i sledeći koraci su bili pozitivni. Optimista sam, uveren sam da ču izači kao pobednik i vratiti se da radim ono što volim. Hvala svima koji mi pružaju podršku - rekao je Barden.

Povodom čitave situacije se oglasio i sportski direktor Noriča, Stjuart Veber.

Dan je deo naše porodice i zna da smo uz njega na svakom koraku. Hvala svima koji su pazili na njega i zahvalni smo Livingstonu što je otkrio Danove simptome i upozorio nas. jedva čekamo da mu ponovo poželimo dobrodošlicu ovde - poručio je Veber.

Mladi Barten je bio deo omladinske škole Arsenala, a sa 18 godina je prešao u Norič. Išao je na pozajmicu u Bari 2019. godine, a trenutno je, bar zvanično, na pozajmici u Livingstonu.

Da podsetimo, nedavno je fudbaler Bornmuta Dejvid Bruks započeo borbu protiv raka limfnih žlezda, pa je ovo drugi slučaj u kratkom vremenskom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading