STIGLE RODE U DOM POZNATOG PEVAČA! Husa posle RAZVODA od Bebe progledao, a sad dobio i DETE sa 25 GODINA MLAĐOM IZABRANICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat stree" se oženio sa dosta mlađom izabranicom, i dok su jednu sumnjali u njihovu ljubav zbog ogromne razlike, oni su ih sve iznenadili sa dolaskom prinove u njihov život.

Republika

Foto: printscreen

Husa dobio dete

Muzičar Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat stree" oženio se 25 godina mladom pevačicom Andreom Došen. Husa je 2017. godine počeo da se zabavlja. Dok je 11 godina bio u braku sa koleginicom iz benda Bebom, a nakon toga se razveo i gotovo odmah uplovio u vezu sa mladom pevačicom s kojom je nedavno i stao na "ludi kamen".

Andrea Došen je inače gostujući u jednoj emisiji otkrila da nije znala ko je on kada su se upoznali, ali da je uz njegove pesme đuskala na ekskurzijama sa školom, s obzirom da u trenutku kada je grupa bila na vrhuncu Andrea tek rođena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Beat Street (@huliobg)

 

Sada je Husa, obradovao svoje brojne pratioce sa vešću da je u njihov dom došla prinova, a ispod fotke napisao je snažnu poruku svojoj izabranici i čestitao im dolazak ćerkice u njihov život:

- Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana. Hvals dragom Bogu na momentima, koje je spremio za nas u ovim čudnim vremenima - napisao je poznati pevač.

Podsetimo, grupa je osnovana još 1992. godine, ali kao rep sastav. Međutim, samo dve godine kasnije objavili su legendarnu "Opsesiju", pesmu koja je obeležila njihovu karijeru, i nastavili u dens ritmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading