OVO JE NAJVAŽNIJA ŽENA U NJEGOVOM ŽIVOTU! Sloba Radanović priznao koliko je vezan za NJU, pa se dotakao i VERENICE!

Autor:

Zabava

17.10.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović već neki duži period uživa u ljubavi sa Jelenom Đuričanin, a sada je progovorio i svojoj drugoj najvaqžnojoj ženi u njegovom životu.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Sloba Radanović jako je vezan za majku

Sloba Radanović već neki duži period uživa u ljubavi sa Jelenom Đuričanin, a prošle godine su se i verili, a svi željno iščekuju, kada će biti prinove, s obzirom da su više puta u medijima spominjali da bi voleli da osnuju porodicu. Ona je inače, ostavila svog supruga, zbog pevača, a po svemu sudeći nije se pokajala, jer njihova veza već par godina traje.

Pevač, osim svoje izabranice, ima još jednu žensku osobu u svom životu, koju jako ceni i voli, a to je njegova majka, o kojoj neretko priča u medijima:

- Često idem kod majke, posećujem je. Mnogo smo vezani ona i ja, još otkad sam rođen. Pogotovu sad. Nije sama, o njoj brine i moja sestra, ali uvek me zaboli kad nisam pored nje. Trudim se da je što češće posećujem, i ja i moji bliski ljudi. Nju sve zanima, volela bi da se što pre oženim, da postane baka, a ja ću dati sve od sebe da ona to i doživi - pričao je Sloba u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Sloba i Jelena su se prošle godine verili

Pevač se takođe i osvrnuo na glasine o njegovom večnčau sa Jelenom, te je otkrio i kada ćemo moći to da očekujemo:

- Uh, pa to je pitanja na koje sam već bezbroj pitanja dao odgovor. Čim se situacija promeni, vi ćete prvi biti obavešteni. Ne plašim se "ludog kamena", ali nama je već super, to bi bila samo kruna naše ljubavi. Imamo mi neke raspravice, neke sitnice. Moje vrline su mnogo jače od mojih mana, tako da je uvek ubedim da je tako kako ja pričam - kaže Sloba.

Podsetimo, Sloba Radanović poznat je po aferi sa Lunom Đogani, a nakon burne veze sa njom, odlučio je da se prepusti Jeleni Đuričanin, koju je prošle godine i verio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

17.10.2021 20:26

Sloba lažov notorni. Smeje se i laže.