ĐANI IZNENADIO SVE OVIM GESTOM! Slađa ni ne SLUTI, šta joj se SPREMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani postavio fotku na Instagram, na kojoj je priredio pravo iznenađenje za svoju voljenu Slađu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Radiša Trajković Đani je u poslednje vreme imao dosta skandala

Folker Radiša Trajković Đani uglavnom se odlično slaže sa suprugom Slađom, ali kao što se mnogo vole, tako se i burno svađaju, ali otud i važi ona poznata " ko se bije taj se voli".

Nakon brojnih navoda u medijima i spekulacijama da Radiša Trajković ima bračnih problema sa Slađom, kao i šuškanja da njih dvoje planiraju razvod zbog navodne Đanijeve afere, njih dvoje su izgleda uspeli da izglade odnose i da pronađu zajednički jezik, na oduševljenje svih.

Sada je folker postavio fotku na Instagram, na kojoj je priredio pravo iznenađenje za svoju voljenu Slađu. Naime, folker se baš potrudio da Slađi ugodi, te je za svoju izabranicu pripremio krevet i predivni dekor, a u opisu je napisao - Večeras mi stiže žena -.

Foto: printscreen

Radiša Trajković napravio iznenađenje za suprugu

Slađa sigurno neće moći da odoli ovakvom enterijeru. Verujemo da će se njoj dopasti, način na koji se Đani odlučio da joj ugodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading