JEDINO IM JE VAŽNA "VAKCINA PROTIV VUČIĆA": Ana Brnabić oštro odgovorila Đilasu i kompaniji! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.10.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je danas na optužbe Dragana Đilasa, koji je napao premijerku nakon što je ona podsetila na stavove predstavnika opozicije o pandemiji korona virusa.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Ana Brnabić

- Od svega što su Đilas i kompanija pričali tokom pandemije kovida, moj favorit: REFERENDUM o vakcinaciji (nisu antivakseri, ali je korona veštački virus!?). Inventivno je i ono o migrantima, začinjeno ksenofobijom. Šta im teško, kada je uvek jedino bila važna "vakcina protiv Vučića" - napisala je premijerka na Tviteru.

Premijerka je priložila i snimak na kome se vide stavovi Dragana Đilasa i njegovih saradnika o pandemiji.

Ana Brnabić je juče nakon sednice Kriznog štaba rekla da plaćamo cenu neodgovornih izjava Tepićeve, Đilasa, Stefanovića i Jeremića.

- Podsećam vas kad smo uveli jedne od najrestriktivnijih mera u Evropi, šta su to pojedini mediji objavljivali i šta su govorili određeni politički protivnici poput Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Borka Stefanovića i Vuka Jeremića. Da li bilo ko treba da snosi odgovornost za izgovorenu reč, da li se sećate da su govorili da ne postoji pandemija i da zatvaramo ljude da bi naseljavali migrante. Da li se vi sećate toga i da li mi plaćamo cenu toga? Apsolutno plaćamo - poručila je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kaća

06.10.2021 17:12

Njima se svakako ne može ugoditi

Milan

06.10.2021 21:21

A protiv ovog smrada Djilasa samo ostro naravno!

Daca

07.10.2021 07:44

Njima samo Vučic smeta a sebe ne vide!