HOĆE LI NEKO DA REAGUJE: Sulejman Ugljanin i Dragan Đilas preko posrednika ŠIRE PANIKU u Novom Pazaru!

Autor:

Vesti

25.09.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulejman Ugljanin i Dragan Đilas, preko NVO i pokreta Inicijativa Slobodnih građana iz Novog Pazara, i lica koje on plaća i koji su odavno dobro poznati policiji, Rejhana Mavrića, Aladina Paučinca i Emira Bihorca koji i radi u Bošnjačko Nacionalno pokušavaju da šire paniku među stanovništvom Novog Pazara.

Republika

Foto: Printscreen

Sulejman Ugljanin

Oni sve to organizuju preko Emira Bihorca ispred građanske inicijative, koji vrši svakodnevni pritisak na Zdravstveni sistem u Novom Pazaru.

Prošle godine su verbalno napali Zlatibora Lončara i Anu Brnabićku. Oni organizuju proteste, šire neistine na društvenim mrežama, pozivaju da se narod ne vakciniš, da ne nosi maske, kao i da su predsednik Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar odgovorni za svaku smrt u Novom Pazaru od koronavirusa.

Rejhan Mavrić je inače osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kilograma. Naime, on je u martu 2010. godine priveden na zagrebačkom aerodromu "Pleso" pri redovnoj kontroli putnika koji su doputovali iz Južne Amerike. U kovčezima je, tada, pronađena odeća puna kokaina.

Među simpatizerima SDA, koji su "glumili" spontano okupljanje građana, bio je i Paučinac, poznat ne samo po tome što je javno zagovarao otcepljenje tzv. Sandžaka od Srbije, već i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima, kao i kada je 2009. godine bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića, rukovodioca Građevinske službe Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Aladim Pučinac, koji se predstavlja kao humanitarac, a zapravo je kriminalac, koji poseduje ogroman novac na svojim žiro računima koji dobija od Ugljanina i stranaca, preko Fejsbuka, i TV "Nova" vređa predsednika Vučića, Aleksandra Vulina i državu Srbiju.

On takođe nezakonito snima grad, diže tenziju i stvara nemire, i tužilaštvo bi moralo da reaguje i privede Paučinca i Bihorca, preko kojih Sulejman Ugljanin vrši pritisak jer želi da postavi svoje ljude i preuzme ZC u Novom Pazaru, i da tamo postavi svog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

26.09.2021 07:21

Ugljaninu, jednig dana ces ti u zatvor zbog širenja laznih informacija i lopovluka. Ne zaboravi ovo sto sam ti napisao.

Odgovori 11 1