ILDA ŠAULIĆ EMOTIVNO PROGOVORILA O ŠABANU: Pevačica oduševila sve idejom, a mnogi se pitaju samo jedno!

Autor:

Zabava

18.10.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić otkrila koji su joj dalji planovi u životu, pa se progovorila o ocu.

Republika

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Šaban i Ilda Šaulić

Ćerka legendarnog muzičara Šabana Šaulića, Ilda Šaulić, gostovala je u emisiji "Premijera- vikend specijal", gde je govorila o svom ocu, ali i o svojim planovima za budućnost.

Ilda je istakla da želi da obradi neke njegove pesme, ali da to bude urađeno jako dobro i bez greške. 

- Proveli smo jedan lep period u Americi letos, bili smo dva i po meseca, vratili smo se, tako da je to za mene bilo radno i što se muzike tiče, i što se sporta tiče. Ali, eto, vratili smo se u Beograd, tu smo. Imali smo jako puno proslava i rođendana u seprembru, tako da je do bio mesec ispunjen zaista divnim stvarima, ali dobro, prosto uželeli smo se porodice i prijatelja, pa smo negde nadomestili taj period - priča Šaulićeva, pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Ilda Šaulić u emisiji Premijera- Vikend Specijal

- Ovih dana iskreno razmišljam o nekim lepim, novim pesmama, o nekim stvarima koje bih volela da realizujem do Nove godine. Imam u planu jedan lep duet sa kolegom koji je trenutno u Americi, volela bih da obradim i neke pesme od mog oca... Svašta nešto imam u planu, mislim da će biti interesatno - otkriva Ilda.

- Imam mnogo omiljenih pesama od mog oca, ali što se njega tiče i njegovih pesama, zaista želim da to bude nešto što meni leži i odgovara. To su neke divne pesme koje su ostavile pečat za sva vremena i koje je samo on mogao da peva, izuzetno su teške i ne želim time da se igram, već samo ono što je meni blisko i što ja mogu da donesem na neki možda drugačiji način, a opet da pravda sve ono što je on uradio. Svi smo mi negde opevani u tatinim pesama - priča Ilda, pa otkriva šta ju je navelo da postane teniski instruktor.

Republika

Foto: printscreen

Ilda Šaulić progovorila o ocu, Šabanu Šauliću

- Život tako nekad namesti neke stvari, neplanski. Ja sam oduvek imala želju da radim sa decom, pored muzike. Imala sam razne ideje, ali ispalo je i bolje nego što sam mislila. Tenis je nešto zaista što izuzetno volim, od neke svoje sedme-osme godine pa do neke dvadesete godine igrala profesionalo, baš sam bila aktivna. Moj suprug je imao obaveze ovog leta u Americi, on je u fudbalu, pa smo ubacili i tenis. Dala sam sebi ozbiljan zadatak, ušla sam u štos, tako da sam se ziasta lepo pripremila za sve to, kao da sam svoj na svome i sigurno ćemo na proleće to nastaviti u Americi. To mi se tamo dopada, niko ne zna ni ko sam, naravno, informisali su se ko sam, ali ta neka opuštenost i ležernost mi prija - rekla je pevačica.

Verujemo da svi jedva čekaju da čuju Ildine obrade Šabanovih pesma, te se mnogi pitaju što je to rešila tek sada, s obzirom da je prošlo dve i po godine od njegove smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading