POSLEDNJE REČI TOŠETA PROESKOG LEDE KRV U ŽILAMA: Pevač znao da mu se bliži poslednji dah?! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

16.10.2021

13:06

Poslednji intervju Toše Proeski dao je šest sati pred smrt, a njegove poslednje reči mnoge su zabrinule.

printscreen

Toše Proeski

Smrt Tošeta Proeskog potresla je javnost regiona pre tačno 14 godina. Ovaj legendarni pevač napustio nas je 16. oktobra 2007. godine, a iako zvanični podaci kažu da je njegova smrt nastupila nakon saobraćajne nesreće, mnogo spekuliše i šuška o različtim teorijama koje se vezuju za ovu tragediju.

Jovana Jeremić, ovog jutra, okupila je sagovornike sa kojima je porazgovarala o smrti ovog pevača i pokušala da raščlani šta se tačno desilo te 2007. godine.

printscreen

Jovana Jeremić

Jovana je u ovu emisiju dovela i astrološkinju Ružicu Kralj koja je govorila o smrti Tošeta Proeskog:

- Ja sam videla da Toše nije trebalo da umre te godine, to je bilo namešteno. U zvezdama je pisalo da će umreti godinu dana kasnije, ali mu je neko smestio da umre ranija. Njegova smrt biće rasvetljena tek za četiti ili četrnaest godina. On je bio anđeosko i dobro biće.

printscreen

Ružica Kralj

Toše Proeski bio je jako umoran od života zvezde, a o tome je govorio u svom poslednjem intervju, koji je dao svega šest sati pre nesreće u kojoj je izgubio život:

- Umoran sam od ovoga. Od medijske pažnje. Pre neki dan sam šetao gradom, pogledao u izlog i shvatio da ja sedam godina nisam prošetao gradom i kupio nešto što mi se svidelo, a naravno da to želim, kao što svi normalni ljudi žele.

Jovana Jeremić inserte iz ovog intervjua pokazala je u svojoj emisiji, te su gledaoci jutarnjeg programa mogli da vide da je Toše zaista bio iscrpljen i umoran od svega. Marko Đedović zatim se uključio i otkrio delove nekih teorija zavere:

- Mnogi saobraćajni inženjeri pratili su ovaj slučaj i svi su imali drugačije mišljenje. Bilo je tu i Srba, Hrvatra, Makedonaca, Bosanaca... Niko nije shvatio šta se zapravo desilo. Videlo se samo da je otpao branik sa kamiona. Čak ni obdukcija njegovog tela nije urađena!

printscreen

Antonia Gigovska

Ipak, šta god da se desilo, bila njegova smrt zaista posledica zavere ili ne, njegov odlazak ostavio je posledice na mnoge ljude. Osim porodice, mnogo je propatila i njegova menadžerka koja je napustila javni posao i povukla se, ali i Tošetov vozač, koji od tog dana, kako kaže mlada pevačica Antonia Gigovska, koja je tošeta obožavala, više nije isti, te samo ćuti i boravi u psihijatrijskoj ustanovi.

Tošetove poslednje reči lede krv u žilama, pa se mnogi pitaju da li je pevač znao šta ga čeka za samo šest sati.

- Ne želim da mi skidate kapu, samo da se ponosite- rekao je pevač na kraju intervjua, a mnogi su se pitali da li je time hteo da uputi na to da će ga uskoro i sahraniti, s obzirom da se po običaju za vreme sahrane skidaju kape.

 

 

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

17.10.2021 00:57

Ubise te Toske, al znao si da ti se zlo sprema. Mnogo pitanja na koje niko nema odgovore. Cudna je tvoja smrt za velikom enigmom u svakom smislu. Nisi smeo ignorisati upozorenja, jer kao 26-godisnjak mislio si da sve mozes sam. Jutro je bilo pogodno za sve to kad na putu nije bilo guzve.