CECA NAKON ŠTO JOJ POKLONILA TORBU, POMOGLA I NOVČANO: Baka Novka ne krije sreću i zahvalnost!

Autor: Republika

Zabava

13.10.2021

11:12

Nakon što joj je pre nekoliko nedelja Ceca Ražnatović uručila davno obećanu torbu, a onda je dobila i 50 eura, Novka je postala najpopularnija članica publike "Zvezda Granda", ona ne krije sreću i zahvalnost.

 

E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović iznenadila ženu iz publike

Iako je na ovaj poklon čekala više od godinu dana, Novka ne krije da upravo od nove članice žirija očekivala ovakav potez.

- Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti- iskreno je rekla ona i dodala kako se čekanje isplatilo.

youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović iznenadila ženu iz publike

- Izašla sam sa društvom, napali su me da častim reko ajde kako sam ih dobila tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili, bili smo u restoranu (smeh) da ne pomislite u Italiji - otkrila je verna članica publike, a da je pravi šaljivdžija vedrog duha pokzala je i kada se našalila na svoj račun.

- Želja mi je da odem u Veneciju nego nemam nekog sponzora koji bi mogao, a i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor- kroz smeh je rekla Novka.

Instagram/printscreen

Ceca Ražnatović iznenadila ženu iz publike

- Postoji neki tračak ljubomore, kažu mi da ću možda sledeći put da dobijem 100 eura ja kažem pa dobro možda i dobijem otkud znate - tvrdi gospođa Vasiljević za GrandOnline.

Komentari (0)

Loading