NEVENA STAMENKOVIĆ PREŽIVELA BURAN LJUBANI ŽIVOT: Dva propala braka i veza sa Kapisodom obeležili su život pevačice!

Autor:

Zabava

12.10.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Stamenković postala je popularna sa samo 17 gopdina, a u ljubavi nije bila mirna.

Republika

Foto: E-Stok, Starsport

Nevena Stamenković, Petar Kapisoda

Pre 25 godina nastala je popularna muzička grupa, koja je osvojila srca mnogih širom bivše Juge, "Models". Članice ove grupe zaista su biče prelepe, te nije čudno da su mnoge žene bile ljubomorne na njih, a da su ih mnogi muškarci želeli za sebe.  

Grupa se raspala, a popularne modelsice nastavile su svaka svojim pravcem, a nakon sinoćne vesti da je Nevena Stamenković završila u bolnici Laza Lazarević jer je bila pod dejstvomnedozvoljenih supstanci, probudila je sećanja na ovu popularnu grupu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Nevena Stamenković

Nevena Stamenković Adžemović mlađa je sestra Ivane Stamenković, a u grupu je upala sa samo 17 godina, kao zamena, nakon čega je ostala u bendu sve do udaje. 

Nevena je imala tada buran ljubavni život, a posebnu pažnju javnosti privukao je brak sa Srđanom Adžemovićem, sa kojim je dobila i sina Rastka. Ivanin i Srđanov brak se raspao, a pevačica je uletela u vezu sa rukometašem Petrom Kapisodom. Nakon rastanka sa rukometašem, pevačica je uletela u još jedan brak, a ovaj put se udala za bizmismena Željka Jankovića, od kojeg se, takođe, razvela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading