KATARINA GRUJIĆ SE TRANSFORMISALA TOTALNO! Pevačica nabacila NOVI IMIDŽ, komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić bez obzira što se bliži porođaju blista, a sada se odlučila da totalno promeni imidž.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Katarina Grujić broji sitno porođaja

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Nedavno je usledilo venčanje i tom prilikom oni su se odlučili za intimnu ceremoniju, a kuma na venčanju je bila njena dugogodišnja prijateljica Andrena Čekić, pored nje na svadbi su prisustvovale mnogobrojne zvezde sa domaće scene, a oni su se svim silama potrudili da maksimalno sakriju sve od očiju javnosti.

Pored venčanja, poznata pevačica je takođe jako dugo krila vest i da je trudna, ali kako broji sitno do porođaja, ona više nije mogla kriti tu veliku vest. Grujićeva je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je narastao stomak, a mnogi su komentarisali da pevačica, bez obzira što se bliži porođaju nikad bolje izgleda. Ipak, ono što je najviše šokiralo fanove jeste Kaćina transformacija.

Foto: printscreen

Katarina Grujić promenila frizuru

Naime, pevačica je podelila fotku iz frizerskog salona na kojoj se jasno vidi da je promenila i boju i dužinu kose, a potom su usledili mnogobrojni komentari pohvale na njen račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading