KATARINA GRUJIĆ SE TRANSFORMISALA TOTALNO! Pevačica nabacila NOVI IMIDŽ, komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

09.10.2021

23:30

Katarina Grujić bez obzira što se bliži porođaju blista, a sada se odlučila da totalno promeni imidž.

ST/Vladimir Lukić

Katarina Grujić broji sitno porođaja

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Nedavno je usledilo venčanje i tom prilikom oni su se odlučili za intimnu ceremoniju, a kuma na venčanju je bila njena dugogodišnja prijateljica Andrena Čekić, pored nje na svadbi su prisustvovale mnogobrojne zvezde sa domaće scene, a oni su se svim silama potrudili da maksimalno sakriju sve od očiju javnosti.

Pored venčanja, poznata pevačica je takođe jako dugo krila vest i da je trudna, ali kako broji sitno do porođaja, ona više nije mogla kriti tu veliku vest. Grujićeva je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je narastao stomak, a mnogi su komentarisali da pevačica, bez obzira što se bliži porođaju nikad bolje izgleda. Ipak, ono što je najviše šokiralo fanove jeste Kaćina transformacija.

printscreen

Katarina Grujić promenila frizuru

Naime, pevačica je podelila fotku iz frizerskog salona na kojoj se jasno vidi da je promenila i boju i dužinu kose, a potom su usledili mnogobrojni komentari pohvale na njen račun.

Komentari (0)

Loading