OGLASILA SE DŽEHVA NAKON PRIČE O RASKIDU! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu, OVOME se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je javnost bila šokirana vešću da je došlo do raskida između Teodore Džehverović i košarkaša Nina,a ona se danas oglasila i oktrila istinu.

Republika

Foto: instagram.com

Teodora Džehverović već neko vreme uživa sa Ninom

Juce je kao bomba odjeknula vest da je između Teodore Džehverović i njenog partnera poznatog košarkaša, došlo do kraha.  Mnogi su posumnjali da su doneli odluku da se raziđu zbog razvojenosti , na koju je njihova veza bila osuđena, a dodatno su podgrejali sumnje kada su pobrisali zajedničke fotke na Instagram nalozima.

Taj njihov potez je šokirao njihove mnogobrojne pratioce i svi su čekali da se popularna pevačica oglasi i da otkrije šta je tu zapravo istina, a ona je danas objavila fotku i svima stavila do znanja šta se zapravo dešava među njima:

Foto: printscreen

 

Na fotki Džehva ljubi Nina na veoma neobičan način, a time je stavila svima do znanja, da među njima i dalje gori vatra, a da im u vezi teč med i mleko govori opis koji je pevačica stavila:

- Ovo je jedina istina - tvrdi Teodora, a ovom fotkom je hejterima totalno zapušila usta i stala na put svim spekulacijama o njihovom raskidu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading