MADONA (63) SE BLAMIRA ZA SVE PARE: Uživo u emisiji legla na sto, a onda svima pokazala ZADNJICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Madona zgrozila je javnost kada je svima pokazala nedolično ponašanje u emisiji.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Madona se skinula u emisiji

 

Pop ikona Madona (63) gostovala je u emisiji kod Džimija Felona, a kako je poznata po svetskim skandalima, svakako da se od muzičke zvezde očekivalo i ovaj put da nešto uradi tim povodom. Madona je iznela razne opasne na račun njenih koleginica, za koje tvrdi da je kopiraju.

Razlog zbog kog je Džejmi Felon pozvao Madonu da gostuje u njegovoj emisiji jeste dokumentarac ,,Madame X", koji prikazuje i prati turneju pop ikone na promociji istoimenog muzičkog albuma, koji je doživeo veliki profit od prodaje. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Madona pokazala zadnjicu

 

Svakako je jasno da je Madona zaslužna za pomeranje granica kako u pop muzici, tako i u svetski opremljenim performansima. Džejmi je prokomentarisao da je uvideo da mnoge Madonine koleginice rade sasvim slično kao i ona, ali da je nikada ne istaknu da im je ona bila inspiracija, na šta je pop ikona imala jasan komentar. 

- Da, ali nikad to ne urade dobro - poručila je Madona

S obzirom na to da emisija emituje na nacionalnom servisu "ABC" i da su psovke i provokativni sadržaj zabranjeni i cenzurisani, Madona je iskoristila priliku da legne na sto voditelja Džejmija, a potom da podigne suknju i pokaže zadnjicu kamerama, zbog čega su se usijale društvene mreže. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Madona pokazala zadnjicu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading