NAKON RAZVODA, OSTALA SA NJIM POD ISTIM KROVOM: Pevačica otkrila SKANDALOZNE detalje braka sa sportistom, a ostavila ga zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

09.10.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Sotirović otkrila je da sa bivšim suprugom i sportistom Aleksandrom i dalje živi u istoj kući, nakon razvoda.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Sotirović otvorila dušu o razvodu

 

Estradna pevačica Katarina Sotirović nakon što je izašla iz benda ,,Koktel", pokrenula je samostalnu karijeru, a zbog sad već bivšeg supruga Aleksandra Rašića donela je odluku da napusti Srbiju, zbog njegove karijere u inostranstvu. 

Nakon punih deset godina pauza u muzičkoj karijeri i potpuno drugačijeg života, pevačica Katarina odlučila je da se vrati na velika vrata, a sada je tek otkrila šta se sve izdešavalo u na privatnom planu. Katarina je šokirala javnost kada je ispričala situaciju koja se desila sa bivšim suprugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rasic Aleksandar (@rampulic)

 

Pevačica je odlučila da sa bivšim suprugom Aleksandrom stavi tačku na brak, ali ono što je sve šokiralo jeste to da je ostala pod istim krovom. 

- Znate li seriju "Ljubav, navika, panika", Mića i Vera su razvedeni, ali žive zajedno, e tako Sale i ja sada, živimo zajedno oko 3 meseca. Svi nas pitaju: "Jeste se pomirili?" ja kažem da nismo, nego čovek treba da se preseli u svoj stan, a taj stan se renovira od parketa do plafona i dok se sad sve to ne završi on je kod nas. Kažem mu: "Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još uvek bez obzira što smo razvedeni" - ispričala je pevačica u emisiji "Grand magazin", a onda otvorila dušu i priznala da joj je razvod teško pao, iako je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Katarina Sotirović otvorila dušu o razvodu sa Aleksandrom

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je Katarina u jednoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natasa

09.10.2021 13:27

Kulturno, ali razlog mora biti veoma debeo, ako je tako. Mozda ce tek sada krenuti.