TEODORA DŽEHVEROVIĆ RASKINULA SA NINOM!? Isplivao DOKAZ koji pokazuje da je njihovoj LJUBAVI DOŠAO KRAJ!

Autor:

Zabava

08.10.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, ali ovaj potez je naterao sve da pomisle da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Džehverović obrisala sve slike sa Ninom

Teodora Džehverović već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, iako su stavili svoju ljubav na test, kada su se opredelili da budu u vezi na daljinu, mnogima je delovalo da uspevaju da pređu preko svog pritiska na njihovu romansu, ali sada je isplivao detalj koji tvrdi baš suprotno.

Naime, šokantan detalji koji upravo tvrdi da je ova ljubavna veza doživela krah, jeste to što je popularni košarkaš obrisao skoro sve fotke sa poznatom pevačicom što je iznenadilo mnoge, s obzirom da je izgledalo da u njihovovoj ljubavnoj romansi teče med i mleko, ali tu nije bio kraj, isto to je uradila i Teodora.

Foto: instagram.com

Teodora Džehverović sa Ninom Čelebićem

Podsetimo, pre samo nekog vremena Teodora je u medijima pričala koliko uživa u ljubavi sa košarkašem. Ostaje da vidimo da li će se pevačica povodom ove teme u medijima oglašavati, a do tada možemo samo nagađati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading