PORODICA PREMINULE PORODILJE SLOMLJENA OD TUGE! Anina sestra otkrila šta se dešavalo pre tragedije: Tad sam je poslednji put čula!

Autor:

Hronika

08.10.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra preminule porodilje iz Vrnjačke Banje ne može da veruje da Ane više nema, a ističe da ništa nije ni slutilo na tragediju.

Republika

Foto: youtube.com

UKC Kragujevac

Ana Pecić (36) iz Vrnjačke Banje preminula je jutros od kovida u UKC Kragujevac. Njena sestra Marija je u šoku nakon saznanja da Ane više nema.

- Još ne znamo šta nas je snašlo, ovo je nemoguće. Za tri dana smo je izgubili. U ponedeljak je otišla u bolnicu, tada nam se i javila iz Kragujevca. Uspela je da nam kaže da će da je porode i da zovemo njenog muža Dušana da odmah krene u Kragujevac. Tad sam je poslednji put čula. Potom je odmah porođena, u osmom mesecu, dobili smo Jovana, to ime je izabrala još ranije. Bar je beba sada bolje, zet neprestano zove u Kragujevac da se raspita. Samo da nam beba bude dobro. Kod kuće ga čeka brat od nepune dve godine - ispričala je telefonom za Kurir Marija, dok se u pozadini čuju jecaji majke.

Foto: printscreen/facebook

Ana Pecić preminula u UKC Kragujevac

Ana je živela sa sa suprugom i sinčićem, a Marija kaže da ništa nije bilo tako dramatično, ni slutilo na tragediju.

- Samo pre mesec dana je od ginekologa dobila da pije "pentraksim", to je jedino što znamo. Majka je mnogo loše, upravo je dolazila hitna pomoć zbog nje. Imam još jednu sestru, živi na Kosovu, čekamo da i ona dođe. Anu ćemo da sahranimo sutra u 12 sati na groblju u Vrnjačkoj Banji - jedva je izustila sestra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading