CECA I BOGDAN ZAPALILI NA KIPAR: Isplivao snimak iz raskošne vile, pevačica uživa sa dečkom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.10.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram, na kom se može videti da su otputovali na Kipar.

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju na Kipru

 

Balkanska diva i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović spakovala je kofere i otputovala sa partnernom Bogdanom Srejovićem na Kipar, gde će provesti sunčane dane zajedno. 

U toku jučerašnjeg dana mogli ste videti paparaco fotke Cece i Bogdana iz aviona, a do sada niko nije znao gde su se uputili. No, sada ih je odala jedna stvar. 

 

 

Cecu Ražnatović guši gužva u Beogradu!

Pevačica Ceca Ražnatović dala je izjavu za medije o tome da je gužva u Beogradu guši, te da bi volela da se skloni na neko selo, gde će pronaći svoju oazu mira i spokoja. Pevačica raskošnog glasa vredno radi na novim pesmama, koje će uskoro predstaviti publici, a do tada pokušava da se opusti na sve moguće načine, a sada je odlučila da sa svojim ljubavnim partnerom otputuje iz Srbije. Za sada nije u pitanju selo, već raskošna vila na Kipru, koju Ceca poseduje. 

 

 

Ceca i Bogdan uživaju na Kipru!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović otputovali su na Kipar, odakle su objavili snimak na Instagramu, na kom se može videti raskošna vila pevačice koju poseduje. Poznato je da Ceca voli da odlazi na Kipar kako bi se odmorila i skupila energiju za nove poslovne poduhvate, a ovog puta povela je i svog izabranika. 

Bogdan je na svom Instagram profilu objavio snimak vrelog i sunčanog dana, a po kadrovima može se zaključiti da su otputovali na Kipar, gde će uživati u narednom periodu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petra

08.10.2021 10:32

Raskošnog glasa? Njeno meketanje i grleno zavijanje ne može uopšte da se nazove pevanjem, jer ona nema glas za pevačicu!!! Možda za ispod tuša, a ovako je upropastila generacije mladih nametanjem svog dna!!!