OTKRIVENA ISTINA O ŽIVOJINOVIĆIMA: Snajka Lepe Brene razvezla jezik, EVO ŠTA SE DEŠAVA U PEVAČICINOM DOMU!

Autor:

Zabava

26.09.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snajka Lepe brene otkrila šta de dešava u domu Lepe Brene!

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena

 

Iako se pre mesec dana spekulisalo da se Brena otkačila snajke Sandre Miljaković, te da ona i Viktor više nisu zajedno, to nije istinina. Njih dvoje su i prema navodima i dalje u vezi, vole se i lepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo reči hvale.

Brenina snajka progovorila!

Prema navodima, jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom!

Republika

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc

Snajka Lepe Brene otkrila tajne iz doma Živojnovića!

 

– Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih – kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za Scandal! i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sandra Miljaković oduševljena Lepom Brenom i celom porodciom!

– Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć… A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuva i da zove goste. On je gleda kao ćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora. Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vredna devojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stojan

26.09.2021 07:49

Ma sta ce joj on, pa vec je ugojen kao prasac a sta ce tek biti. Za koju godinu bice joj grozno i sramota da stoji pored njega a kamoli da je zagrli.

Odgovori 8 18
Nena

26.09.2021 15:15

Brena je u jeku svoje popularnosti u SFRJ bila veliki humanitarac, pomagala razne ustanove, pouzdano to znam, pa ne cudi da pita za roditelje devojku koja je usrecila njenog sina, svaka njoj cast

bane

27.09.2021 00:15

@Nena - @ Nena Molio bih te [posto si upoznata,kako ti navodis] da navedes jednu osobu ili ustanovu koju je Fahreta pomogla,sem svog dzepa.