SPEKULISALO SE DA SU IMALI AFERU, A SADA JE NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O NOVAKU ĐOKOVIĆU: On mi je ipak najbolji na planeti!

Autor: Republika

Zabava

23.09.2021

08:31

Spekulisalo se da su Nataša Bekvalac i Nole nekada bili u vezi, a sada je pevačica priznala da joj je on najbolji teniser na svetu!

Republika.rs

Nataša Bekvalac priznala da je Novak Đoković najbolji teniser na planeti!

 

O muževima Nataše Bekvalac neretko se pisalo, a ni pevačica uvek o njima ima ponešto da kaže. Pa ipak, mediji su je posle 10 godina prvi put pitali za muškarca, sa kojim su je svojevremeno povezivali.

Na pitanje da li je pratila poslednji meč Novaka Đokovića, sa kojim su je pre deset godina povezivali, Nataša je odgovorila:

- Nisam pratila meč. Ali uvek pročitam vesti, ipak je on jedan od najboljih na planeti - rekla je sa osmehom  Nataša za medije.

Podsećamo 2009. godine pisalo se da je Nole raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom zbog ljubavi prema Nataši Bekvalac. Pa ipak, pevačica i teniser nikada se o ovoj romansi nisu oglašavali, a Novak je svoju ljubav sa Jelenom krunisao brakom.

U Natašinim očima, on je uspešan sportista koji našu zemlju predstavlja u najboljem svetlu i u tom kontekstu, pevačica o njemu govori sve najlepše.

Komentari (0)

Loading