MARIJANA MIĆIĆ KONAČNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Trudna voditeljka ne krije više da je u blagoslovenom stanju, pratiocima poručila jedno!

Autor:

Zabava

20.09.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić je konačno otkrila detalje trudnoće!

Glumica i voditeljka Marijana Mićić se trudila uvek da svoju vezu sakrije od očiju javnosti, pa tako i svoju trudnoću. Ona je dugo krila da je u drugom stanju, sve dok nije počeo da joj se nazire trudnički stomak.

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić konačno otkrila svojim pratiocima detalje trudnoće

Marijana je već sedam meseci u drugom stanju, a voditeljka je tek sada odlučila da podeli sa svojim pratiocima, fotografiju na kojoj se vidi stomak.

Ispod fotke, poznata voditeljka je napisala:

- Nakon mog jučerašnjeg storija o “mukama” pri nameštanju na gomili jastuka dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat. Svaka poruka znači, svaka reč znači. Nije lako, ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju.

Podsetimo, poznata voditeljka se nije oglašavala u javnosti, da li planira da napravi svadbu sa partnerom, ali na osnovu ove fotke možemo videti da im ljubav cveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading