ĆEMO IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI: Lekari VMA borili su se da preživi! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Ćemo imao je ozbiljniji zdravstveni problem , a zbog toga je zamalo izgubio život.

Republika

Foto: instagram.com/cemo_cemo

Ćemoje bio između života i smrti

Pevač Amel Ćeman Ćemo pre nekoliko dana suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji su mogli da ga koštaju života.

Naime, pevač je imao teške stomačne tegobe, a zahvaljući lekarskoj pomoći izbegnuta je da pevač dobije sepsu. Ćemo je za "Srbiju Danas" potvrdio da je zaista bio na ivici života i smrti.

- Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanović - priča folk pevač i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Zahvaljujući lekarima ćemo možda neće morati na operaciju

- Voleo bih da me razumete jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading