ZBOG OVOG BLAMA ZORANI SE SVI SMEJU: Blogerka u fotošopu izdeformisala telo! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović se zbog korišćenja fotošopa ponovo izblamirala na društvenim mrežama!

Republika

Foto: Youtube.com/zorannah

Zorani Jovanović se svi smeju zbog korišćenja fotošopa

 

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah poznata je po prelepim fotografijama na društvenim mrežama, na luksuznim destinacijama, sa najkupljim komadima brendiranih aksesoara i odeće. 

Međutim, Zorannah se ovog puta izblamirala više nego ikada, iako je u medije dospela zbog uzrečice ,,Ćao svima", Jovanovićeva je zbog katastrofalnih grešaka u fotošopu se ponovo našla na meti oštrih komentara i kritičara. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zorannah se izblamirala u fotošopu

 

Nije strano da javne ličnosti koriste fotošop i da vrlo često budu ismejani u javnosti zbog loših poteza ruke koji iskrive pozadinu, šipku ili gelender. To se Zorani retko dešava, ona više voli da svoje telo izdeformiše, zbog čega joj se sada svi smeju na internetu. 

Naime, Jovanovićeva je otišla na odmor, te je vrlo aktivna na društvenim mrežama i kači snimke i fotke sa plaže, a jedna od njih bila je sporna. Ono što su primetili njeni pratioci jeste da je toliko izdeformisala telo, da je koleno potpuno obrisala, te su joj noge imale vrlo čudan oblik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

U komentarima su se nizale svakakve prozivke, ali blogerka na to nije odgovarala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading