ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO POTRESNE DETALJE IZ SVOG DOMA: Suprug ubijene pevačice progovorio o tome šta se dešava maloj Jani

Autor: Republika.rs

Zabava

30.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović suprug mučki ubijene pevačice oglasio se na dan njenog rođendana i progovorio o potresnim scenama iz njegovog doma.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Zoran Marjanović na grobu ubijene supruge Jelene Marjanović

 

Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović juče bi proslavila 38. rođendan da tog kobnog 2.aprila 2016. godine nije mučki nastradala na nasipu u Borči.

Ovim povodom oglasio se pevačicin suprug Zoran Marjanović kojem je inače 5.novembra 2019. godine počelo suđenje za njeno ubistvo:

-Naviru mi misli i uspomene, sećam se svakog Jecinog rođendana, njenog osmeha i porodične radosti na ovaj dan koja je tako divno bila prisutna. Sve se srušilo i nestalo u trenu tog jezivog dana kada sam saznao štase mojoj mučenici desilo i da je više nikada neću videti. Uspomene su veoma bolne. Faktor vremenanijeništa poromenio. Našoj ćerki što je starija, sve više nedostaje i često utone u misli i pati - rekao je Zoran za Kurir pa dodao:

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Zoran Marjanović sa ćerkicom Janom

 

- Naša ćerka celu noć je slušala mamine pesme i gledala slike sa njenih rođendana - poručio je suprug ubijene pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

30.08.2021 10:43

UBICA!!!!!

Odgovori 13 6