POZNATI NOVINAR RASKRINKAO KATARINU RADIVOJEVIĆ: Vodila "bezobrazne razgovore" preko HOTLAJNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jovanović otkrio je da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu, pa je povezao sa slučajem Bjelogrlića i Gage Antonijevića.

Republika

Foto: Republika

Aleksandar Jovanović pričao o odnosu sa Katarinom Radivojević

Novinar Aleksandar Jovanović gostovao je danas kod Jovane Jeremić u emisiji "Novo jutro" i tom prilikom progovorio o odnosu sa proslacljenom glumicom Katarinom Radivojević.

Kako je rekao, sa Katarinom od početka nema dobar odnos te o njoj ne misli ništa dobro:

- Na osnovu moje saradnje sa njom, na početku karijere, ja nju ne pamtim po dobrom i mislim da svakako ima ulogu u slučaju Gage Antonijevića i Dragana Bjelogrlića- rekao je Aleksandar, odgovarajući na Jovanino pitanje o brutalnom napadu Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića sa početka ove nedelje, pa nastavio: 

Republika

Foto: printscreen

Aleksandar Jovanović otkrio da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu

- Moja lična iskustva kažu da ne kažu da j ebaš sjajan lik i sjajna osoba i mislim da ona ima tu crtu osvetoljubivosti, koja bi je možda dovela u vezu sa ovim slučajem. Ne verujem da je nahuškala Dragana Bjelogrlića, ali ukoliko je zaista tačno da je ona sa Gagom imala sukob sa Gagom u vezi gubljenja uloga u seriji "Ubice mog oca", moguće da je imala veze sa tim sukobom.

Jovanović je zatim komentarisao i da je on prvi novinar koji je dobijao pretnje od ove glumice i prvi novinar koji je otkrio da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu:

- Kad je izašlo da je najpopularnija glumica u Srbiji, koja je glumila u "Zoni Zamfirovi", radila u hotlajnu, dobio sam pretnje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zeljka

29.08.2021 12:57

A muci tu....

sara

29.08.2021 13:48

Mislim da je nadmena i antipatična, to njen lik govori, a osuđujem ko je poslao u Njujork i dao joj platu od 3.500 evra, da se provodi na račun građana Srbije!!!!.

Odgovori 49 4
tasha

29.08.2021 16:48

Bolje da radi na hotline nego da uzima pare iz budzeta drzave. Nije sramota raditi. Dobra je glumica, ali mi nije jasno sta je radila u Njujorku i ko je tu i zbog cega postavio ??

Odgovori 19 5
voja

29.08.2021 17:08

pa ti si najveci prevarat i sramota,zasto ne priznas koliko si ti brakova rasturio i dece ostavio u siromastvu zbog tvojih lazljivih prici koje si pisao ,trebas se stideti tvojih postupaka i pretnji svih onih koji su te tuzili a za zatvor i da nepricamo

Odgovori 10 11