PRISTALA BIH ZA LUDILO MNOGO NOVCA! Tijana Ajfon otkrila bi radila za pare, pa šokirala javnost!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.08.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon apsolutno uvek ume da iznenadi svojim izjavama o kojima se priča danima, sada je pomenula i to na šta bi pristala za novac.

Republika

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Tijana Ajfon

 

Starleta Tijana Ajfon progovorila je o svojim planovima za budućnost, a očigledno je ne potresa ni to što je glavna poveznica kriminalnog klana Belivuka. Naprotiv, ona se okrenula potpuno drugim mislima: 

- Ja sam završila svoje učešće u rijalitiju. Smatram da mi je život ispunjen, i previše mi je da se blamiram. Ali, opet, za neku ludilo ponudu bih ušla i uložila u posao. Ali, naglašavam, ludilo novac - poručila je Tijana preko Instagrama.

Foto: instagram./tijana ajfon

Tijana Ajfon

 

Tijana se pohvalila i grudima, koje je radila čak tri puta, kako kaže kod istog doktora i ponovila bi uvek ovu operaciju.

Foto: instagram./tijana ajfon

Tijana Ajfon

 

Dok je odgovarala pitanja fanova putem Insagrama pomenula je i to da će roditi sina, međutim, malo će da pričeka dok gradi karijeru. O kojoj se tačno karijeri radi, nije precizirala ali jesto to da će joj se sin zvati Vasilije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading