ISPLIVALA ŠOKANTNA SLIKA NEDE UKRADEN SA BIVŠIM MUŽEM: Pevačica odlučila da BRAK NIJE ZA NJU, sada znamo i ZAŠTO! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden bila je u braku celu jednu deceniju, a onda je shvatila da takav život nije za nju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Neda Ukraden bila je prava lepotica u mladosti...

Bivši muž Nede Ukraden, proslavljeni reditelj Milan Bilbija bio je njena najveća ljubav, njen prvi i jedini suprug i otac njene ćerke Jelene. Ipak, zajedničkih fotografija veoma je malo, a porodična fotografija para, ovih dana kruži društvenim mrežama i ne prestaje da se komentariše.

Kako prenosi "Alo". deceniju ljubavi Neda Ukraden provela je u braku sa Milanom Bilbijom Neda Ukraden. Volela ga je, rodila mu ćerku, ali je iz njihovog odnosa donela zaključak koga se i danas drži, da brak nije za nju.

 

 

- Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava - ispričala je jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 

 

Bivši muž popularne pevačice u njen život ušao je kada je imala svega 18 godina. Stariji od nje 14 godina, bio je strpljiv, taktičan, udvarao se i na kraju osvojio Nedu, kojoj je podario ćerku Jelenu, koja je danas majka troje preslatkih mališana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

15.08.2021 12:04

Da pricamo i pisemo jednostavnim jezikom, nemoguce je prostitutku pretvoriti u domacicu a mnogi se zaljube pa pokusavaju, svako svojim putem bez pokusavanja da se partner promeni, covek svojim putem prostitutke svojim i jedino tako su svi mirni i srecni i zadovoljni...