SILOVAO JU JE I DROGIRAO KADA JE IMALA SAMO 17 GODINA! Bivša manekenka raskrinkala modnu mafiju: ZA MOJ NOVAC ŽELIM TVOJU POSLUŠNOST!

Autor:

Zabava

14.08.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši top model Kare Otis Saton, optužila je glavnog čoveka za evropski ''Elite Models'' za se*sualno zlostavljanje kada je imala tek 17 godina. Ona je iznela optužbe i da ju je terao na poslušnost i snabdevao kokainom, te da je šest meseci trpela zlostavljanje, a kada se konačno suprotstavio izbacio ju je na ulicu i prebacio u Italiju u agenciju za modele.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kare Otis Saton

 

Bivša supruga glumca Mikija Rurka i poznati top model, Kare Otis Saton, podnela je krivičnu prijavu za silovanje protiv Žeralda Marija, koji je 25 godina vodio evropski ogranak agencije "Elite Models". Ona je i ranije iznosila tužbe protiv njega u Francuskoj, što je on porekao, a iza njega je stao “Elite Model Management” koji nikada nisu spomenuti u optužbi.

Mari je poznat u svetu mode kao čovek koji je odlučivao o karijerama nekih od najpoznatijih modela, a sa Lindom Evanđelistom je bio i u braku.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žerald Mari optužen za silovanje Kare Otis Saton

 

Satonova danas ima 52 godine, a traume je doživela sa svega 17 godina. Kako je navela, zlostavljanje je trajalo šest meseci i tada je morala da trpi prinudni se*s sa Marijem, a kada mu se suprotstavila, izbacio ju je iz stana i prebačena je u Milano u agenciju za modele. 

Prema Zakonu o zlostavljanju dece u državi Njujork, žrtve seksualnog zlostavljanja u detinjstvu mogu da tuže svoje napadače bez obzira na to koliki je period prošao od trenutka kada su bili zlostavljani.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kare Otis Saton podnela je krivičnu tužbu protiv Marija za seksualno zlostavljanje

 

Saton je tvrduia da je postala žrtva zlostavljanja nakon potpisivanja ugovora sa francuskom agencijom za modele, kako prenosi Gardijan, po potpisivanju ugovora i odlaska u glavni grad Francuske Mari joj je rekao da će uspeti kao model, ali da mora da bude poslušna, zatim ju je kako navodi udario po zadnjici uz reči:

-Za moj novac, ne želim tvoje mišljenje, Kare. Želim tvoju poslušnost.

U tužbi je navedeno da su se*sualni napadi počeli jednu noć nakon snimanja, a Mari je navodno počeo da snabdeva 17-godišnju Satonovu kokainom u svom stanu u Parizu koji je delio sa tadašnjom devojkom Lindom Evanđelistom, u tužbi je pisalo:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Linda Evanđelista tadašnja supruga Žeralda Marija

 

- Svaki put kada je Evanđelista napustila stan, tuženi Mari je očekivao da će mu tužilac dozvoliti da je siluje, što je on više puta činio u periodu od nekoliko meseci.

Ona je na konferenciji za novinare rekla:

- Šok i disocijacija napada ostali su u meni mnogo, mnogo godina. Morala sam da postanem tvrda i istinski distancirana da preživim ono što mi se dogodilo u Parizu, od početnih i kasnijih napada, a zatim da me posmatraju kao objekat u industriji, u tužbi je tvrdila i da su drugi zaposleni u ''Elite'' bili svesni Marijevog ponašanja, te da ona nije bila jedina žena koja je optužila Marija za zlostavljanje, a kada su  francuske vlasti istraživale njene ranije tvrdnje, još 11 žena je pozvano na sastanak sa francuskim istražiteljima u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading