OGOVARAJU ME ŽENE KOJE BI DA BUDU KAO JA! Nataša Bekvalac BRUTALNO ISKRENA: Bilo je tu i epiteta i tračeva!

Autor:

Zabava

14.08.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se žena postavlja bude mesto na kojem će biti"

Republika

Foto: Prntscr Prva TV

 

 

 

PevačicaNataša Bekvalac, otkrila je da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima.

- Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta - rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac

 

- Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada unam, ali šta neću, to sam uvek znala - rekla je pevačica za Story i priznala da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu poput svoje majke.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nataša Bekvalac

 - Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading