BRUTALAN NAPAD NA BOJANU RODIĆ I GOCU BOŽINOVSKU: Nepoznati muškarac udario na PORODICU ŠIJAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac brutalno je napao Bojanu Rodić na društvenoj mreži instagram, te je ćerka Goce Božinovske morala da reaguje!

Republika

Foto: Marko Pantić

Na Bojanu Rodić udario je nepoznati muškarac!

Pevačica Goca Božinovska postala je baka 9. avgusta kada je njena snajka Bojana Rodić na svet donela dečaka Zorana.

Goca je bila presrećna zbog nove životne uloge u kojoj se našla, a mediji su danima pisali o tome. Da bi pevačica iskazala zahvalnost svojoj snajki zbog ovakvog predivnog događaja iz njenog života, Goca je okačila Bojaninu sliku u kupaćem kostimu na svoj instagram profil, uz reči:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca je presrećna zbog nove uloge u kojoj se našla!

- Hvala sto si mi podarila najlepsi poklon i toliko me usrecila s mojim unukom. Volim te puno!

Ipak, sreću uvek neko pokuava da naruši pa se dotična osoba koja se krije iza instagram profila "Milan" našla pametna da komentariše i da pokuša da iznervira Gocu i njenu snajku:

 

 

- Slika neprikladna za jednu takvu objavu, a objava usiljena kao da ju je neko naterao da napiše. U senci Ražnatovićevih zauvek ćete biti.

Ovo je jako iznerviralo Gocinu najmlađu ćerku Zoranu Šijan, koja je osobi koja je napala njenu porodicu morala da uzvrati.

Šta je digitalno nasilje?

Nasilje na internetu je svaki oblik nasilja koje nastaje upotrebom digitalnih tehnologija. Može se sresti na društvenim mrežama, kao i na gejming sajtovima, forumima i aplikacijama za razmenu poruka. 

Najčešći oblici sajber nasilja su širenje neistina ili objavljivanje sramotnih fotografija nekoga na društvenim mrežama, slanje pretnji preko platforme za razmenu poruka, lažno predstavljanje i slanje neprikladnih poruka drugima u tuđe ime, a cilj takvog delanja je da uplaši, naljuti ili osramoti osobe koje su napadnute.

Žrtve digitalnog nasilja trebalo bi da prijave to pozivom na broj 19833.

- Gospodine (ili gospođo) koja širite zlo, vama treba stručna pomoć cim se toliko bavite slikom naše snajke. Mora da nemate svoj život. Neprikladan je vaš komentar obzirom da ne poznajete nijednog člana naše porodice - napisala je Zorana koja je nastavila raspravu na društvenoj mreži te je jednoj gospođi, takođe, savetovala psihijatrijsku pomoć:

- Idite lečite se, psihijatri gore od želje da čuju vašu priču i zašto ste opsednuti Šijanima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading