DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK UHVAĆENI NA ROMANTIČNOJ VEČERI: Svi su očekivali sreću, ali par izgleda RAZOČARANO! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni par Dženifer Lopez i Ben Aflek izašli su na večeru, ali su posle nje izgledali jako razočarano!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dženifer i Ben izgledaju razočarano nakon romantične večere!

Popularni glumački par Dženifer Lopez i Ben Aflek prethodni period proveli su na Mediteranu, gde su uživali u krstarenju i sunčanim danima. Par je mnogo puta tada uhvaćen u romantičnom zagrljaju i sa srećnim osmesima na licu. 

Republika

Foto: printscreen

Ben je nakon večere izgledao zabrinuto i razočarano!

Srećan par, zabrinuo je mnoge po povratku u Ameriku, s obzirom da su uhvaćeni na romantičnoj večeri u luksuznom restoranu Beverli Hilsa, ali po izlasku iz restorana njihovi fanovi nisu mogli da vide sreću na koju su navikli kada je u pitanju ovaj par.

Republika

Foto: printscreen

Ni Dženiferin perfektan stajling nije mogao da sakrije loše raspoloženje!

Ben je po izglasku iz restorana izgledao po prilično razočarano, a ni Džej Lo nije delovala srećnije, pa su se mnogi zapitali šta se dešava sa popularnim parom.

Nikome nisu promakli njihovi usklađeni stajlinzi. te dok je Ben izgledao veoma lepo u crnim pantalonama i sakou u boji bele kafe, Dženifer je pokazala je još jedan sjajni letnji stajling koji laska njenoj slavnoj silueti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading