GLUMICA U 73. GODINI ŽIVOTA IZGLEDA BOŽANSTVENO: Uhvatili smo Cecu Bojković na kafi sa misterioznim gospodinom, a svi su se okretali za njom! (PAPRACO VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.08.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Bojković jedna od naših najpoznatijih glumica, sela je na jutarnju kafu sa prijateljem, a paparaco ekipa zabeležila je taj trenutak.

Poznatu glumicu Svetlanu Cecu Bojković uhvatili smo u centru prestonice na jutarnjoj kafi sa njenim bliskim prijateljem. 

Glumica koju ćemo pamtiti po tumačenju presimpatičnih uloga u kultnim filmovima i serijama spazili smo kako ispija jutarnju kafu u centru Beograda sa svojim prijateljem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Svetlana Ceca Bojković

 

Oni su vodili privatan razgovor, a paparaco ekipa portala Republika.rs zabeležila je nekoliko kadrova. Ono što smo mogli da primetimo jeste da glumica Ceca Bojković izgleda prelepo čak u 73. godini života. 

Ceca je nedavno u jednom intervju istakla kako se trenutno oseća u životu.

 

- Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića Bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim - navodi Svetlana Bojković za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading