TAMARA ĐURIĆ OTKRILA SVE O ĐANIJEVOJ LJUBAVNICI: Ja lično znam da između Slađe i Đanija...

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

06.08.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić se oglasila za portal Republika.rs kao Đanijeva drugarica, te je prokomentarisala njegovu ljubavnu aferu sa Sanjom.

Republika

Foto: Instagrm/tamarastar89

Tamara o Đanijevoj ljubavnici i supruzi Slađi

 

Nakon naših saznanja da je pevač folk muzike Radiša Trajković Đani uhvaćen sa ljubavnicom, sa kojom je proslavio njen rođendan, izvesna Sanja, stupili smo u kontakt sa njegovim prijateljima. 

Naime, na Instagramu su se pojavile šok fotografije Sanje i Đanija kako se ljube, ali i kako uz skupocenu flašu šampanjca proslavljaju brinetin rođendan. Đanijeva zakonita supruga Slađa Trajković se oglasila za naš portal i prokomentarisala fotogafije, za koje nije krila da su je iznenadile. 

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Slađa i Đani

 

Mi smo pozvali Đanijevu dobru prijateljicu i multimedijalna ličnost Tamara Đurić, pa nam je preko poziva prokomentarisala ovu novu ljubavnu aferu poznatog pevača. 

 

 

- Ja ne verujem u tu priču. Ja lično znam za to da između Slađe i Đanija ima ljubavi, tako da nema tu mesta prevari ni sa njegove, ni sa njene strane - izjavila je Tamara za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading